• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Bodrum'da Ajda Pekkan coşkusu! 'Güzellik gelip geçicidir'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Bodrum'da Ajda Pekkan coşkusu! 'Güzellik gelip geçicidir' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Bodrum'da Ajda Pekkan coşkusu! 'Güzellik gelip geçicidir'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66ae0d8f70687e0899cb7591.jpg

Yıllardır sahne almayan yakın arkadaşı Sezen Aksu’ya övgü dolu sözler söyleyen Ajda Pekkan, "Sahneleri neden bıraktı bilmiyorum ama Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi sanatçılardan biri. Onun şarkılarını okumaktan büyük zevk alıyorum" açıklamasını yaptı.

"EN GÜZEL ŞEY SİZİN SEVGİNİZ"

Burcu Sedef imzalı altın sarısı bir kıyafetle sahneye çıkan Pekkan, hayranlarının "İkon" tezahüratlarına, "Güzellik gelip geçicidir. En güzel şey sizin sevginiz. Bugüne kadar sahnede bu kadar sağlam durmamın sebebi siz sevenlerimsiniz” dedi.
66ae0d9770687e0899cb7593.jpg

Yaklaşık 2,5 saat müzik ziyafeti sunan Pekkan, hayranlarının isteği üzerine tekrar sahneye çıkıp, konseri yarım saat uzattı. Süperstar'ı izlemeye gelenler arasında Gökçe Bahadır-Emir Ersoy çifti ve Oya Başar da vardı.
66ae0d9f70687e0899cb7595.jpg

'Konserleri bitirince sabaha kadar uyumuyorum!'

Üst Alt