• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 71 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü: Yeniden çekilemez!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64db4c0d86b2447ae8cc45c7.jpg

1989-2002 arasında 15 sezon boyunca olarak yayınlanan Bizimkiler, 459'uncu bölümü ile sona ermişti. Bir apartmanda yaşayan ailelerin kendi aralarında ve çevreleriyle yaşadıkları ilişkileri komik bir dille anlatan yapım, hem konusu hem de oyuncuları ile unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor.

Efsane dizinin Nazan'ı Ayşe Kökçü, önceki gün torunuyla Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Sanatçı, "Bizimkiker yeniden çekilirse oynar mısınız?" sorusunu yanıtladı.
64db4b1986b2447ae8cc45c4.jpg

"ÇOK ARKADAŞIMIZ VEFAT ETTİ"

Alıntı Metni

64db4c8a86b2447ae8cc45cb.jpg

Umur Bugay’a veda

"ŞU ANKİ DURUMDA OLAMAZ"

68 yaşındaki oyuncu, "Sizler oynamadan kadroda başkalarının yer almasını ister misiniz?" sorusu üzerine ise "Şu andaki durumda olamaz. Bir kere kısaydı, şimdi dizi saatleri uzun. Biz en son bir saatte bıraktık. Çekilebileceğini zannetmiyorum" şeklinde konuştu.

"HAYIRLI UĞURLU OLSUN"

Bizimkiler'in tekrar bölümlerini izlemediğini belirten Kökçü, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan meslektaşı Tamer Karadağlı için "Hayırlı uğurlu olsun" yorumunda bulundu.
64db4ab786b2447ae8cc45c2.jpg

YILLAR SONRA BİZİMKİLER İTİRAFI!

Ayşe Kökçü, geçtiğimiz şubat ayında Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olmuş, bir fenomene dönüşen Bizimkiler hakkında çarpıcı ifadeleri kullanmıştı.
64db4a4586b2447ae8cc45be.jpg

Alıntı Metni

"BİR EVDEN DİĞER EVE GİDER GİBİ"

Usta oyuncu, "Uzun süre aynı rolü oynamaktan mutsuz oldunuz mu?" sorusuna, "Mutsuz olmadım. Sanki bir evden diğer eve gider gibi olduk. 'Lüküs Hayat' da öyle. Zaman zaman sıkılıyorsunuz ama hep uzun süreli işler yaptım. 'Kanlı Nigar' beş sene sürdü, tek kişilik oyunum 'Bir Kadın' altı sene sürdü. Bunları yaptık, 'İyi ki yapmışız' diyorum, şimdi yok böyle güzel şeyler" cevabını vermişti.
64db4a6386b2447ae8cc45c0.jpg

'Bizimkiler' oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi! 'Başlama yine öpüceğim diye'
Yönetmen Yalçın Yelence son yolculuğuna uğurlandı!

Üst Alt