• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Birinci ayda neden “yönetim istifa”

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Birinci ayda neden “yönetim istifa” başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 65 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Birinci ayda neden “yönetim istifa”
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Tabii ki yeni yönetime zaman tanınması her Beşiktaş’lının görevi. Ancak seçim öncesi Hasan Arat’ın söylemleri, vaatleri taraftarları umutlandıran konuların başında geliyordu ve kendisinin seçimi kazanmasına sebep olmuştu. Verilen vaatlerin geçen 1 ay boyunca yerine getirilmemesi ve kontrolsüz kadrodışı kararları camiada panik durumu yarattı. Bunun sonucunda henüz 1 ayı dolduran yönetime sosyal medyada “İstifa” sesleri yükselmeye başladı. Hasan Arat yönetimi bir an önce hoca konusunda sonuca varmak istese de geçen her gün tepkilerin büyümesine sebep oluyor. Herşeye rağmen itidal ve sakinlik transfer sezonu öncesi olması gereken ortak kanı. Pekiyi taraftarların bu kadar öfkelenmesine sebep söylemler nelerdi? İşte Hasan Arat’ın seçim öncesi açıklamaları;

Üst Alt