• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Bir zamanlar UEFA’da oynayan Denizlispor sahipsiz kaldı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Bir zamanlar UEFA’da oynayan Denizlispor sahipsiz kaldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Bir zamanlar UEFA’da oynayan Denizlispor sahipsiz kaldı
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

Bir zamanlar UEFA’da oynayan Denizlispor sahipsiz kaldı

Denizlispor'da ertelenen olağanüstü genel kurulda başkan adayı çıkmadı ve mevcut başkan ile yönetim kurulu görevinden istifa etti. Yarın kulübün anahtarlarının valilik ve belediyeye teslim edileceği aktarıldı.

Nesine 3. Lig'in 4. Grup'ta mücadele eden Denizlispor Kulübünde ertelenen olağanüstü genel kurulda başkan adayı çıkmadı, mevcut başkan ve yönetim kurulu görevinden istifa etti. Kulüpten yapılan açıklamada, EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda 4 Aralık'ta yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen ve bugün tekrar aynı salonda yapılan seçimli olağanüstü genel kurulda başkan adayı çıkmadığı belirtildi. Mevcut başkan Ahmet Yalın Yıldırım ve yönetim kurulunun görevinden istifa ettiği belirtilen açıklamada, yarın kulübün anahtarlarının valilik ve belediyeye teslim edileceği kaydedildi.

Üst Alt