• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Beste Açar, Alper Kömürcü'yü hedef aldı: Herkes haddini bilecek!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Beste Açar, Alper Kömürcü'yü hedef aldı: Herkes haddini bilecek! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 80 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Beste Açar, Alper Kömürcü'yü hedef aldı: Herkes haddini bilecek!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64eda41286b2453d2c367e57.jpg

Merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, geçtiğimiz yıllarda babasının mezarı başında bir paylaşım yapmış ve şarkıcının eski eşi İpek Açar'a Alper Kömürcü ile evlenmesine rağmen babasının soyadını kullanmaya devam ettiği için tepki göstermişti.

Açar, “Bedenler sonludur ancak varlığımız enerjetik formda sonsuzdur ve her zaman iletişim mümkündür. Babam diyor ki; İpek Hanım evlendiği için soyadımı kullanmasına iznim yoktur" şeklinde konuşmuştu.

64eda2bf86b2453d2c367e41.jpg

İpek Açar Kömürcü ise bu sözlere sert bir karşılık vermiş ve “'Öbür dünyada olan babamla konuştum' diye şuursuz bir açıklama yapan şahsa son sözüm; Türkiye Cumhuriyeti’nin bana verdiği yeni kimlikte de olduğu gibi ölene kadar evladımla aynı soyadını taşıyacağım. Ben böyle olmasını istiyorum" demişti.

64eda2d186b2453d2c367e46.jpg

"ARTIK 'YETER' DEMEK ZAMANI"

Beste Açar, son olarak 199 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir açıklamayla gündeme geldi. İpek Açar Kömürcü'nün eşi Alper Kömürcü'yü hedef alan ünlü isim, şöyle yazdı:

Alıntı Metni

64eda31b86b2453d2c367e4a.jpg

"YARADANA HAVALE ETTİM"

"Konser provamızda öğrendiğim, hakkımda söylenen bu hadsizliği yaradana havale ettim. Şarkıların babamın şarkıları olduğunu hatırlatmak isterim Alper Kömürcü."

Beste Açar'dan İpek Açar'a sitem: Bu olay kalbimi acıttı
İpek Açar sessizliğini bozdu! Beste Açar'a tepki gösterdi

Üst Alt