• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Beşiktaş'tan tazminat almıştı..''Bir yıl ömrüm kaldı..''

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Beşiktaş'tan tazminat almıştı..''Bir yıl ömrüm kaldı..'' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Beşiktaş'tan tazminat almıştı..''Bir yıl ömrüm kaldı..''
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Fikret Orman yönetimi, Sven Goran Eriksson’la her konuda anlaşmaya vardıktan sonra resmi sözleşme imzalamıştı! Ancak Eriksson’a camiadan gelen tepkiler üzerine Beşiktaş yönetimi geri adım atıp, Samet Aybaba’yla anlaşmıştı. Aybaba’nın ismi resmen borsaya bildirilince, Beşiktaş yönetimi büyük bir sürprizle karşılaştı! Eriksson, avukatları aracılığıyla kulübe ihtarname çekti. Mesaj çok netti: “Ya 1 milyon 300 bin euro ödersiniz ya da UEFA’ya gideriz ve bu bedelin fazlasını alırız.” Del Bosque davasında ağır bir bedel ödeyen Beşiktaş camiasının ikinci bir tazminat krizini göğüsleyemeyeceğini düşünen Fikret Orman yönetimi, Eriksson’un avukatlarıyla masaya oturdu. Taraflar 1 milyon 200 bin Euro ödenmesi konusunda anlaştı. Tazminatı o dönemin yöneticileri kendi ceplerinden ödedi. İşte o Eriksson, yaptığı açıklamayla kanser hastalığına yakalandığını duyurdu ve bir yıl ömrünün kaldığını açıkladı. Elinden geldiğince hastalıkla mücadele ettiğini belirten Eriksson, "Belki bir yıldan da az süre kaldı. Ama bunu düşünmek istemiyorum. Kalan hayatımı yaşamaya çalışıyorum" dedi. 75 yaşındaki Eriksson; Roma, Fiorentina, Lazio, Manchester City, İngiltere Milli Takımı gibi büyük takımlarda görev yapmış, dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte çalışmıştı.

Üst Alt