• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Beşiktaş'ta genel af kapıda! Kadro dışılarla ilgili karar çıktı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Beşiktaş'ta genel af kapıda! Kadro dışılarla ilgili karar çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 147 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Beşiktaş'ta genel af kapıda! Kadro dışılarla ilgili karar çıktı
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan yıldızlara genel af geliyor. Aboubakar, Rosier, Bailly, Ghezzal ve Onana, Fenerbahçe yenilgisinin ardından yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Siyah-beyazlıların sözleşme feshine kadar gidebilecek hukuki sorunlarla karşılaşmamak için bu isimleri affetmeyi planladığı aktarıldı. Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba’nın kısa süre içinde afla ilgili bilgilendirme yapacağı vurgulandı. Aybaba’nın açıklamasından sonra Aboubakar, Rosier, Bailly, Ghezzal ve Onana’nın takımla çalışmalara başlayacakları ifade edildi. Aboubakar, Paris’e giderek saç ektirdiği ve bu nedenle oynamadığı iddialarına sert karşılık verdi. Golcü oyuncu yaptığı açıklamada, “Artık bu saçma suçlamalara son verelim. Bu sezon herhangi bir saç işlemi yapmadım. Geçen yaz ve sezon başlamadan önce işlem yapmıştım. Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı. Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve bana entegrasyonumu onaylayan bir e-posta gönderdi. Asılsız suçlamaları bırakın ve işimi yapmama izin verin” ifadelerini kullandı. Aboubakar’ın menajeri Pini Zahavi de Kamerunlu golcünün yakında takıma döneceğini bildirdi. skorer

Üst Alt