• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Beşiktaş'ta Fernando Santos, Cenk Tosun'a sahip çıktı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Beşiktaş'ta Fernando Santos, Cenk Tosun'a sahip çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 75 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Beşiktaş'ta Fernando Santos, Cenk Tosun'a sahip çıktı
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş’ta son haftalarda eleştiri alan isimlerden biri de Cenk Tosun... Siyah beyazlı takım son maçlarda gol yollarından büyük sıkıntı yaşarken Cenk de ligde bu sezon 27 maçta sadece 5 gol atabildi. Teknik Direktör Fernando Santos ise tecrübeli oyuncuya sahip çıkarak, Cenk’i hazır ve formda olduğu için oynattığını söyledi. Portekizli teknik adam “Cenk Türkiye’nin en iyi golcülerinden. Olumsuz herhangi bir düşüncem yok” dedi. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Cenk’in kalıp kalmayacağına dair raporu sezon sonu vereceğini kaydeden Santos “Zaten yönetim de gerek Cenk gerek Salih’le sözleşme görüşmelerini sezon sonuna bıraktı. Ben de performanslarını yakınen takip ediyorum. İkisi de bugüne dek takıma yararlı işler yapmış oyuncular. Sezon sonunda raporumu sunacağım” ifadelerini kullandı. | Hürriyet

Üst Alt