• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Beşiktaş'ta Chamberlain'den güzel haber...

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Beşiktaş'ta Chamberlain'den güzel haber... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 60 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Beşiktaş'ta Chamberlain'den güzel haber...
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Performansının artış gösterdiği dönemlerde geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı belirtilen Chamberlain, iyi giden tedavi süreciyle sahalara dönmek için sabırsızlanıyor. Duhuliye'nin edindiği bilgiye göre; sahalardan uzak kalan İngiliz futbolcu tekrar formasına kavuşmak, yeşil sahalara dönmek için doktorlarının tedavi programını harfiyen uyguluyor. Sözleşmesinin dondurulma teklifini, doktorlarla görüşerek kabul etmeyen İngiliz oyuncunun yakın çevresine “Ben bu şekilde para kazanmak istemiyorum. Oynayarak takıma katkı sağlamak istiyorum. Yakında antrenmanlara çıkarak kaldığım yerden devam etmek istiyorum” dediği öğrenildi. Nisan ve Mayıs ayındaki maçlarda, rekabete girerek forma kapmayı hedefleyen Chamberlain’in sezonun son iki ayında maç eksiğini kapatarak kamp dönemine formda girmeyi planlıyor.

Üst Alt