• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Beşiktaş'ın oyunu için flaş sözler! "Kabız futbol izlemek istemiyorum"

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Beşiktaş'ın oyunu için flaş sözler! \"Kabız futbol izlemek istemiyorum\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 117 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Beşiktaş'ın oyunu için flaş sözler! \"Kabız futbol izlemek istemiyorum\"
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Karşılaşmanın devre arasında A Spor ekranlarında yorumlarda bulunan eski FIFA kokartlı hakem, Beşiktaş hakkında flaş ifadelerde bulundu. İşte Toroğlu'nun tüm sözleri: "Beşiktaş'ın bir oyunu var mı görüyor musun? Bu oyun değil. Beşiktaş'ın bu kadroyla daha farklı oynaması gerekiyor. Eğer oynamıyorsa ya futbolcularda bir şey var ya teknik adamla futbolcuların arasında bir şey var... Ama bir şey var. Yedek kulübesindekilerin suratından düşen bin parça. Oynamadıkları için mi yoksa başka bir şey mi var? Adana Demirspor'a 4-2 yenildiklerine şükretsinler. Bu Konyaspor-Beşiktaş maçında gittim geldim gol olmuş zaten kaçırdığım bir şey yok kendi kalesine atmış adam. Fenerbahçe'nin maçı arasında o kadar fark var ki Fenerbahçe'yi seyrederken gözümün pası silindi. Uzun zamandır öyle futbol görmemiştim. Seyirci olarak haftaya Fenerbahçe'nin maçını izlemek istiyorum. Beşiktaş'ınki gibi kabız futbol isemiyorum."

Üst Alt