• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

''Beşiktaş'ın Kalbimdeki yeri çok ayrı''

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan ''Beşiktaş'ın Kalbimdeki yeri çok ayrı'' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 156 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı ''Beşiktaş'ın Kalbimdeki yeri çok ayrı''
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Türkiye'de çalıştığı en iyi teknik direktörleri sıralayan Ryan Babel, "Türkiye'de çalıştığım en iyi antrenör Fatih Terim diyebilirim. Şenol Güneş'le de çalıştım tabii ki. Kişisel olarak, profesyonel kariyerime bakarsanız Beşiktaş'la daha başarılı bir dönem yaşadım ama bu takımla da alakalıydı. Çok iyi oyunculardan oluşan, çok iyi bir takımdı. Benim işimi çok kolaylaştırıyorlardı. Galatasaray'da ise iyi bir takımımız vardı ama bazı anlarda her şey yerine oturmuyordu. Sorunuza cevap vermem gerekirse Fatih Terim, ardından Arda Turan, sonrasında da Şenol Güneş" dedi. Beşiktaş'ın mevcut durumuna üzüldüğünü belirten Ryan Babel, "Beşiktaş zor bir sezon geçiriyor, üzülüyorum ve hala onları destekliyorum. Kalbimdeki yeri çok ayrı Beşiktaş'ın" diye konuştu.

Üst Alt