• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

''Beşiktaş'a Josef lazım, Şifo Mehmet lazım, Rıza lazım..''

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan ''Beşiktaş'a Josef lazım, Şifo Mehmet lazım, Rıza lazım..'' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 92 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı ''Beşiktaş'a Josef lazım, Şifo Mehmet lazım, Rıza lazım..''
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Çilingiroğlu; ''Beşiktaş camiasının ve taraftarların transfer beklentisi var. 6 numara pozisyonuna bir adam alınması lazım, bu olmazsa olmaz. 6 numara pozisyonu bir takımın en önemli pozisyonudur, o pozisyonda Jozef de Souza vardı, senelerce o pozisyonda sıkıntıyı hissetmedi Beşiktaş. Galatasaray yıllarca o sıkıntıyı çekti bu sene Torreira'la o sorunu halletti. Ben Redmond’ın kalacağını düşünüyorum büyük ihtimalle de kalır, karısı istemiyor falan diyorlar da, neyini istemiyor? Bu İstanbul’u görüpte istemeyen mi var. Nerede yaşıyor ki? İstanbul benzeri olmayan bir yer. Sonuçta Redmond kalır gibi, ama önümüzdeki sene için bence o da soru işareti. Fenerbahçe maçı çok iyi bir çıkış, üstüne 4-5 maç ama koca sezonda soru işareti. Bana öyle oyuncu lazım değil, bana Jozef gibi oyuncu lazım. Bu takıma Jozef lazım, Şifo Mehmet lazım, Rıza lazım, o tip oyuncular lazım. Yani bu hafta oynarmı oynamaz mı muamması olmaması lazım, Rıza, Şifo Mehmet bunlar 40 maçta 40 maç oynardı. 39 maç oynamadıkları zaman moralleri bozulurdu, hele Rıza bir maç oynamasın yüzü düşerdi. Oyuncu dediğin öyle olmalı.''

Üst Alt