• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Beşiktaş'a Brezilyalı stoper önerisi! Yönetim değerlendirmeye aldı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Beşiktaş'a Brezilyalı stoper önerisi! Yönetim değerlendirmeye aldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 71 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Beşiktaş'a Brezilyalı stoper önerisi! Yönetim değerlendirmeye aldı
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda yönetimine menajerler aracılığıyla futbolcu teklif ediliyor. Başkan Hasan Arat ve yönetimine Portekiz Ligi'nin iddialı takımlarından Benfica'nın stoperi Joao Victor teklif edildi. Sezon başında da adı Beşiktaş ile anılan 25 yaşındaki Brezilyalı stoperin menajerinin Siyah-beyazlılar'da yapılan seçimden hemen sonra kulübün kapısını çaldığı belirtildi. Beşiktaş Yönetimi ise Brezilyalı yıldızın menajerinden düşünmek için süre istedi. 2022 yılından beri Portekiz devi Benfica'da forma giyen yıldız oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor. 2022 yılında Corinthians'tan 9.5 milyon Euro'ya transfer olan Joao Victor, sert ve teknik oyun tarzıyla dikkat çekiyor. Bu sezon sadece 2 maçta forma giyen tecrübeli oyuncunun devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Üst Alt