- Mesleği
- System Administrator
İtibar:
Beşiktaş mutsuz. Beşiktaş keyifsiz. Önce Galatasaray'a sonra da Kasımpaşa'ya yenilerek, zirveyle puan farkını 5'e indirme şansını kaybeden siyah-beyazlılarda yönetim Cumartesi akşamı TÜPRAŞ Park'ta olağanüstü bir toplantı yaptı. Galatasaray'la puan farkının nasıl kapatılacağı, takımı ayağa kaldırmak için ne yapılması gerektiği, varsa yönetimsel hatalar masaya yatırıldı. İlk etapta Giovanni van Bronckhorst'tan rapor alınacak. Aksaklılarla ilgili bilgi istenecek. Raporda bazı oyuncuların performanslarının düşüşlerinin nedenleri ile ilgili bilgi talep edilecek. Yönetimin yapması gereken hamlelerle ilgili GvB'den görüş talep edilecek. Ceza ya da primlerle ilgili neler yapılması gerektiği konuşulacak. Giovanni van Bronckhorst Salı günü yapılacak haftalık yönetim kurulu toplantısında bu raporla ilgili talep edilecek bilgilerin Cuma gününe kadar yönetimin önüne gelmesi talimatı verilecek. GvB'nin böyle bir rapor talebi üzerine nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu. Çünkü yönetim şimdiye kadar kendisine yüzde 100 güven gösteriyordu. Hollandalı teknik adam ilk kez kendisinin sorgulandığını hissedebilir. Ancak yönetim de liderin 8 puan gerisinde kalınan bir ortamda erken "turuncu alarm" verilmemesi durumda işlerin daha karmaşık hale gelebileceğinden korkuyor. Bu yüzden işler daha fazla sarpa sarmadan sıkıntıların önüne geçmek istiyor. Fotospor