• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

"Beşiktaş taraftarı bu futboldan tatmin olmaz"

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan \"Beşiktaş taraftarı bu futboldan tatmin olmaz\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 133 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı \"Beşiktaş taraftarı bu futboldan tatmin olmaz\"
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Haldun Domaç: "Fernando Santos'un maç sonu açıklaması bana bir yorumcu gibi geldi. Bizim söylememiz gereken şeyleri söyledi. Kontratak oynmamalıyız, geride beklememeliyiz dedi. 1.5 ay oldu ama Beşiktaş hala aynı oyunu oynuyor. Bu da umutlarımın örselenmesine neden oldu. 9 maça çıktı ve 1.57 puan ortalaması var. Bu ligimizde sonuç getirmeyecek ortalamalardan birisi. 'Beşiktaş böyle oynamaz' dedi Santos ama bunu o dememeli, oyunu düzeltmeli. İkinci yarıdaki performansı da bir ışık olarak görmemeli Beşiktaş. Beşiktaş çıkıp oynar ve kazanır böyle maçlarda. Galibiyete biraz da Konyaspor'un oyuna yaklaşımından bakmalıyız." "OYUN COŞKUSUNU GÖREMEDİK" "Beşiktaş taraftarı bu oyundan tatmin olmaz. Hocanın felsefesini değiştirmesi lazım. Önemli olan çok ofansif oyuncuya sahip olmak değil, eldeki isimlerin ofansif oynamasını sağlamak olmalı. Bakıyorum, Muçi, Cenk, Semih, Rashica ofansif oyuncular ama ortada bir ofansif oyun yok. Beşiktaş bu görüntüde değil. Umuyorum ki değişebilir. Hoca belki takıma yeni katılanları gerekçe gösterebilir. Bunlar çok kabul edilecek gerekçeler değil. Oyun coşkusunu Beşiktaş'ta göremedik henüz."

Üst Alt