• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Beşiktaş - Göztepe (Canlı anlatım)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Beşiktaş - Göztepe (Canlı anlatım) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Beşiktaş - Göztepe (Canlı anlatım)
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

Beşiktaş - Göztepe (Canlı anlatım)

Süper Lig'in 13. haftasında ligde 3 maçlık galibiyet hasreti bulunan Beşiktaş ile bu sezonki ilk deplasman galibiyetini arayan Göztepe karşı karşıya geliyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Göztepe'yi konuk ediyor.

Ligde 3 maçtır galibiyet hasreti süren siyah-beyazlılar, İzmir ekibi karşısında kötü gidişata dur demek istiyor.

Sarı-kırmızılılar ise bu sezon Süper Lig'deki ilk deplasman galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

BEŞİKTAŞ FORMASIYLA 100. MAÇ

Maç öncesi Beşiktaş formasıyla 100. maçına çıkan Gedson Fernandes'e plaket ve çiçek takdim edildi.

İLK 11 Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Rashica, Semih Göztepe: Lis, Ogün, Taha, Heliton, Bokele, İsmail, Dennis, Solet, Matsuki, Juan, Romulo

Üst Alt