• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Beşiktaş bir adım önde..

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Beşiktaş bir adım önde.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 58 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Beşiktaş bir adım önde..
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Cardiff Bakasetas transferinden çekiliyor. İngiliz basınında çıkan haberler şöyle: Bakasetas ücret ve ücret talepleri açıklandı Trabzonspor, Anastasios Bakasetas için 1,3 milyon £ (1,5 milyon €) isterken, diğer Türk kulübü Beşiktaş da 430.000 £ (500.000 €) teklif etmeye hazırlanıyor. Yunan kaptanın yıllık 1,73 milyon £ (2 milyon €) değerinde bir anlaşma elde etmeyi umduğu iddia ediliyor; bu da kabaca haftada 33.000 £ (38.000 €) tutarında bir sözleşmeye denk geliyor. Bu son rakamın pazarlığa açık olduğu söyleniyor ancak Cardiff'in buna yakın bir rakamı bile karşılayamayacağı açık. Bu da Erol Bulut'un son medya konferansında 30 yaşındaki oyun kurucunun maaş talepleriyle ilgili söyledikleriyle örtüşüyor. Bu arada Beşiktaş'ın, Bakasetas'ın kontratı sona erdiği için bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu düşündüğü için transfer ücretini ödemek istemediği bildiriliyor. WALESonline duhuliye.com/dışhaberler

Üst Alt