• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Beşiktaş başkanının ilk icraatini açıklıyorum!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Beşiktaş başkanının ilk icraatini açıklıyorum! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Beşiktaş başkanının ilk icraatini açıklıyorum!
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dolunay

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Süper Lig'in 17'nci haftasında Beşiktaş evinde Alanyaspor'u ağırladı. Siyah beyazlılar maçtan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Beşiktaş'ta kötü gidişat sürüyor. Sezon başında alınan başarılı sonuçlarından ardından gelinen nokta inanılır gibi değil. Taraftar bir ara şampiyonluğun gelebileceğini bile düşünmüştü. İşte büyük kulüplerde yönetim bu kadar önemli. Maalesef büyük beklentiler oluşturan Hasan Arat, başarısızlıkla istifa edip siyah beyazlı kulübün geleceğine zarar verdi. Sahaya ve takıma dönecek olursak... Alanyaspor maçında sahaya baktığımızda korkak bir takım seyrettik. Serdar Topraktepe, fark mı yemekten korkuyor anlamıyorum! Fenerbahçe derbisinde sahaya çıktığı oyun anlayışıyla Alanyaspor maçına çıkamaz. İki tane çift ön liberoyla ve devşirdiği forvet arkası iki kanat futbolcusuyla nasıl hücum etmeyi düşünüyor? Gedson Fernandes'e Fenerbahçe derbisinde verdiği sürpriz koşularla gol arama görevini Alanyaspor karşısında da verdi. Gedson, Alanya maçında 8 numara oynamalı ve geriden hücum oyunu hazırlamalıydı. İleri uçta Beşiktaş'ı Semih Kılıçsoy'a mahkum eden futbol anlayışını da sert dille eleştirmek gerek! Koca Beşiktaş, 19 yaşında Semih ve 17 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu gol atacak diye bekliyor. Maalesef gelinen nokta geçen sezon Ahmet Nur Çebi'nin geldiği noktanın da ötesindedir. 29 Aralık'ta seçilen yeni başkan acilen takımın başına teknik direktör getirmelidir. Yoksa Beşiktaş maç kazanamayacak. Bu takım, sezon sonuna kadar beklenemez! Akşam/ Burak Çolo

Üst Alt