• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Beşiktaş Asbaşkanı’na suç duyurusu

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Beşiktaş Asbaşkanı’na suç duyurusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 85 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Beşiktaş Asbaşkanı’na suç duyurusu
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş'ın Sergio Ramos ve Anderson Talisca transferlerinden vazgeçmesini kabul etmeyerek, istifa kararı aldığını açıklayan Beşiktaş Kulübü’nün Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, konuyu haberleştiren Gazeteci Azim Deniz’e attığı mesajında ağır hakaret ve küfür ederek, ‘bir daha haber yapmayacaksın’ diye tehdit etti. Ayrıca, gazeteci Azim Deniz, ‘20 milyona kafa tuttum’ diyerek mesajla tehditler savuran Serhan Çetinsaya’yı Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu. Gazeteci Deniz, Serhan Çetinsaya’nın tehdidini, sosyal medya hesabından, “Biraz önce Serhan Çetinsaya mesaj atarak, bir daha haklarında haber yapmamam hususunda ahlaklı namuslu bir aile çocuğunun yapmayacağı ve ağza alınmayacak şekilde küfürlerde bulunarak beni tehdit etti. Evli midir bilmiyorum. Ancak ben o şekilde kendisine cevap vermeyeceğim. Ailesinin yetişme ortamından kaynaklanıyordur. Ayrıca mesajlı tehdidinde 20 Milyon @GalatasaraySK taraftarlarına kafa tuttuğunu söyleyerek sen kimsin ki demiş” ifadeleriyle takipçileriyle paylaştı. Gazeteci Azim Deniz’in daha önce de, Serhan Çetinsaya’nın sahibi olduğu alışveriş merkezindeki kaçak yapı ile ilgili yaptığı haberler sonrasında üç kez tehdit ve hakaret iddiasıyla Serhan Çetinsaya ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı’na şikâyette bulunduğu öğrenildi. Kaynak: İHA

Üst Alt