• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Berkay'dan Aleyna Kalaycıoğlu'na 'para' cevabı!'İyilik yaptım'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Berkay'dan Aleyna Kalaycıoğlu'na 'para' cevabı!'İyilik yaptım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 144 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Berkay'dan Aleyna Kalaycıoğlu'na 'para' cevabı!'İyilik yaptım'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

64feb6f286b2474b58db2318.jpg

Berkay Şahin, önceki gece KKTC'de bir otelde sahne aldı.Yaklaşık üç bin kişinin katıldığı konserde Berkay, sevilen sarķılarını seyirci ile birlikte söyledi.

Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Berkay, yoğun bir yaz sezonu geçirdiğini, konserden konsere koştuğunu söyledi.
64feb77686b2474b58db2328.jpg

"EVLİLİĞİMİZE NAZAR DEĞMESİN"

Geçtiğimiz günlerde eşi Özlem Ada Şahin ile evliliklerinin 8'inci yılını kutlayan Berkay, "Allah 80'inci yılımızı kutlamayı nasip etsin. Çok mutluyuz, nazar değmesinden korkuyorum. Allah herkese daha mutlu evlilikler nasip etsin" dedi.
64feb73186b2474b58db2326.jpg

"ŞİRKETİ BEN YÖNETMİYORUM"

Ünlü popçuya, geçtiğimiz günlerde şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu'nun, "Berkay ile sıkıntılı olaylar yaşadım. Şarkım üzerinden kazandığım haklarımı alamadım" sözleri hatırlatıldı.
64feb71186b2474b58db231a.jpg

Alıntı Metni
Eşi Özlem Ada Şahin'e villa mı aldı? Berkay'dan açıklama geldi

"NEREYE PARA YATIRDI BİLMİYORUM"

Berkay, "Aleyna'yı tanımıyordum. Bir arkadaşım rica etti, ben de şirkete yönlendirdim. İyilik yaptım; nereye para yatırdı, nereden para aldı bilmiyorum" ifadelerini kullandı.
64feb72886b2474b58db2324.jpg

Aleyna Kalaycıoğlu: Berkay bana şarkımın gelirlerini vermedi!

Üst Alt