• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Berk Atan ve Sude Zülal Güler çiftinden evliliğe yeşil ışık! 'Güzel baba olur'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Berk Atan ve Sude Zülal Güler çiftinden evliliğe yeşil ışık! 'Güzel baba olur' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Berk Atan ve Sude Zülal Güler çiftinden evliliğe yeşil ışık! 'Güzel baba olur'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66e9912a581541832ebedfbc.jpg

Edis, uzun bir aradan sonra Harbiye'de izleyici karşısına çıktı. Şarkıcının konserine ünlü isimler akın etti.

Konsere, son zamanların popüler çiftlerinden Berk Atan ve Sude Zülal Güler de katılım gösterdi. Çift kendilerine yöneltilen 'evlilik' sorularına verdikleri yanıtla konuya olumlu baktıklarını ima etti.

milliyet.jpg

"NEDEN OLMASIN?"

"İlk defa geliyorum Harbiye'ye Edis çok severim, en çok sevdiğim şarkısı Martılar" diyen Berk Atan, muhabirlere samimi açıklamalarda bulundu.

Düğün dernek ne zaman? sorusuna Atan 'Ne takacaksınız? Ben aile kurmayı seviyorum. Nasip olursa neden olmasın?' dedi.

66e977a7581541832ebeded2.jpg

Ünlü oyuncunun sevgilisi Sude Zülal Güler ise: 'Berk Atan nasıl bir baba olur sizce?' sorusuna 'Çok güzel bir baba olur bence.' diyerek gülümsedi.

"BİZ AİLELERLE TANIŞTIK"

Ünlü çift kendilerine yöneltilen 'Aileler tanıştı mı?' sorusuna ise 'Aileler tanışmadı ama biz ailelerle tanıştık.' şeklinde bir yanıt verdi.

66e977c9581541832ebeded4.jpg

AŞK DOLU DANS

Çift, konserdeki eğlenceli anlarıyla da sosyal medyada gündem oldu. İkilinin dans uyumu karşısında Edis de onlara seslenmeden edemedi.

66e97760581541832ebedecf.jpg

Sude Zülal Güler sevgilisi Berk Atan'ın baş harfini boynunda taşıyor!
Sude Zülal Güler'in anne özlemi

Üst Alt