• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Berdan Mardini pembeler içinde! 'Barbie evde ağlıyor'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Berdan Mardini pembeler içinde! 'Barbie evde ağlıyor' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 78 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Berdan Mardini pembeler içinde! 'Barbie evde ağlıyor'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64f1aa2f86b24a3be46b69f7.jpg

Çocukları Ezmira ve Miran'ın annesi Fatoş Yelliler'den 2021 yılında olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı.

44 yaşındaki türkücü, geçtiğimiz ay genç sevgilisi Dilara Talay ile pozunu, "Her şey güzel Allah kalbimize göre veriyor" notu ile Instagram hesabından yayınlamıştı.

64f1a8ff86b24a3be46b69db.jpg

"KIZIN YAŞINDA"

Berdan Mardini'ye; "Kızın yaşında", "Sizden çok küçük, inşallah mutlu olursunuz", "Kızın mı abi, Allah bağışlasın", "Ben de kızın sandım", "Bu kadar yaş farkına ne gerek var?", "Kardeşin gibi", "Bu ünlüler yanına güzel bir genç kız aldıkları zaman kızların onlara aşık olarak mı geldiklerini sanıyorlar?", "Kız çok küçük ve güzel ama olmamış" ve "Bu kız daha çocuk değil mi?" şeklinde yorumlar gelmişti.

Berdan Mardini'den ilginç tarz! 'Masa örtüsü konsepti'

YORUMLARI KAPATTI AMA KURTULAMADI!

Ünlü isim, son olarak tarzıyla adından söz ettirdi. 316 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından baştan aşağı pembe giyinmiş bir şekilde fotoğraflarını yayınlayan Mardini, gönderisini yorumlara kapattı.

64f1a95886b24a3be46b69dd.jpg

Paylaşımına, "Ben seviyorum, yakışmış bence" mesajını yazan türkücü, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya kullanıcıları, Instagram ve Twitter'da Mardini'nin tarzına; "Berdan Kendini olmuş", "Barbie evde ağlıyor", "Pembe Panter ile sıra gecesi", "Pamuk şekeri gibi olmuş" ve "Harbi değil Barbie olmuş" gibi mesajlar yağdırdı.

Berdan Mardini villasının kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı!
Berdan Mardini'den 120 milyon TL'lik yatırım! Çalışanları ile gül hasadı yaptı

Üst Alt