• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Ben bu kadar konuşulmadım, sokaktaki kedi bile İdil Bilgen'i tanıyor!'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Ben bu kadar konuşulmadım, sokaktaki kedi bile İdil Bilgen'i tanıyor!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Ben bu kadar konuşulmadım, sokaktaki kedi bile İdil Bilgen'i tanıyor!'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66ee5821e82197969530a0c9.jpg

Haliç'te bir otelde düzenlenen Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının finalinde 20 finalist, Türkiye'nin en güzel kızı unvanına sahip olabilmek için yarıştı. 2024'ün kraliçesi seçilen isim İdil Bilgen oldu. 1.80 boyunda ve özel bir üniversitenin tıp fakültesinden mezun İdil Bilgen, Miss World yarışmasında da ülkemizi temsil edecek.

İdil Bilgen'in kraliçe seçilmesi birçok eleştiriyi beraberinde getirdi. Sosyal medyada Bilgen için 'Türkiye'nin yeni güzellik kraliçesi olacak kadar güzel olmadığı' yorumları yapıldı.

66ee5642e82197969530a0b9.jpg

2024 World Miss Europe güzeli seçilen Elmas Yılmaz, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak yeni projelerinden bahseden model, "Oyunculuk eğitimlerimi tamamladım. Kasım ayında Paris Fashion Week'e gideceğim" dedi.

66ee5678e82197969530a0bb.jpg

"AYNISI BANA DA YAPILDI"

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen'in eleştirilmesi hakkındaki düşüncelerini paylaşan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

66ee56b4e82197969530a0be.jpg

"GEYİK MUHABBETİ, BAŞARININ ÖNÜNE GEÇİYOR"

Yurt dışında ülkemizi temsil eden ve "İletişim, donanım, kültür ve İngilizce çok önemli..." diyen Yılmaz, "Avrupa Güzeli oldunuz İdil Bilgen kadar konuşuldunuz mı?" sorusu karşısında ise "Konuşulmadım. Sokaktaki kedi bile İdil'i tanıyor. Ülkenin verdiği geyik muhabbeti başarının önüne geçiyor" açıklamasını yaptı.

66ee56c1e82197969530a0c0.jpg

"İlla bir şeyle gündeme geleceksiniz, ya da sosyal medyada bir şey olacak. Veya sevgiliyle gündeme geleceksiniz. Ülkenin başarısı kimsenin umurunda değil. Bu çok üzücü" diyen Elmas Yılmaz, Bilgen'e sosyal medyada destek verdiğini, ancak telefonla görüşmediğini söyledi.

Miss Turkey birincisi İdil Bilgen, Bingöl'e atandı!
Miss Turkey 2024'te ilk 20'ye giremeyen İpek Kuşçu: Zaten hep güzeldim!

Üst Alt