• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Bekir Aksoy motosikletiyle görüntülendi: Benim emektarım!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Bekir Aksoy motosikletiyle görüntülendi: Benim emektarım! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 91 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Bekir Aksoy motosikletiyle görüntülendi: Benim emektarım!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64f0277c86b2444ecc4c03c3.jpg

Bekir Aksoy 2019'da Nazife Oğlakçıoğlu ile evlenmiş, Mart 2020'de oğlu Asil'i kucağına almıştı.'Çiçek Taksi', 'Doktorlar' ve 'Türk Malı' gibi başarılı yapımlarda rol alan Bekir Aksoy, tüm vaktini ailesiyle geçirmeyi seviyor.
64f029b586b2444ecc4c03db.jpg

"YAZ GAYET GÜZEL GEÇTİ"

Ünlü oyuncu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden oyuncu, "Yaz gayet güzel geçti, birkaç işim için dışarı çıkmıştım, şimdi de eve geçiyorum" dedi.

Bekir Aksoy Taksim'deki patlamaya şahit olmuş! 'Allah Türk halkına sabır versin'

"HİÇ YENİ OLUR MU?"

Muhabirlerin "Motosikletiniz yeni mi?" sorusuna oyuncu "Hiç yeni olur mu? Ben motosikleti çok severim, bu da benim emektarım gibi yıllardır kullanırım" diyerek cevap verdi. Oyuncu daha sonra kaskını takıp motosikletine binerek evinin yolunu tuttu.
64f0295f86b2444ecc4c03d6.jpg

Eşi Nazife Aksoy’un taciz davası sonuçlanan Bekir Aksoy: Allah kimsenin başına vermesin!

Üst Alt