• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Basketbolda yeni transferlere imza töreni!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Basketbolda yeni transferlere imza töreni! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 93 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Basketbolda yeni transferlere imza töreni!
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş, erkek basketbol takımına yeni transfer ettiği oyunculara imza töreni düzenleneceğini açıkladı. Kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Erkek Basketbol Takımımızın yeni transferleri için basın önünde imza töreni, yarın (8 Temmuz) saat 14.00'da Beşiktaş Stadyumu’nda yapılacak. Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Tahir Güneş, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Genel Menajer Nedim Yücel ve Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Dusan Alimpijevic ile imza törenine yeni transferlerimiz; Egehan Arna, Yiğit Aslan, Berk Uğurlu ve Berkan Durmaz katılacak." Duhuliye.com

Üst Alt