• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Başakşehir - Fenerbahçe (Canlı Anlatım)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Başakşehir - Fenerbahçe (Canlı Anlatım) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 76 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Başakşehir - Fenerbahçe (Canlı Anlatım)
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Başakşehir - Fenerbahçe (Canlı Anlatım)

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, RAMS Başakşehir'e konuk oluyor.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, RAMS Başakşehir deplasmanına çıkıyor.

İLK 11'LER VE BONUCCI KARARI Başakşehir: Volkan, Dubois, Duarte, Ba, Lima, Onur, Berkay, Ömer Ali, Deniz Türüç, Figueiredo, Piatek. Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Serdar, Oosterwolde, Ferdi, Krunic, İsmail, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko Sarı-lacivertlilerde yeni transfer Leonardo Bonucci hafif ağrıları nedeniyle riske edilmemek için kadroya dahil edilmedi.

(CANLI ANLATIM)​

1' Başakşehir'in başlama vuruşuyla mücadele başladı

2' Ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Szymanski vuruşunu yaptı ancak Volkan Babacan topu kornere çeldi.

6' Fenerbahçe atağında Tadic'in sol kanattan yaptığı ortayı ceza sahasında Deniz Türüç karşıladı.

7' Deniz Türüç sağ korner köşesine yakın bölgeden kullandığı serbest vuruşta topu içeriye çevirdi Edin Dzeko savunmasına yardımcı oldu. Ceza sahası dışında Berkay'ın şutunda top auta çıktı.

11' Edin Dzeko'nun ceza sahası içinde son çizgiden içeriye çevirdiği topa Dusan Tadic'in altıpas içerisinde yaptığı vuruş dışarı çıktı.

12' Fenerbahçe'de İsmail Yüksek, Figueiredo'ya yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü.

20' Sarı-lacivertlilerde itirazlarda bulunan Oosterwolde sarı kart gördü ve gelecek hafta oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

22' Ceza sahasında Tadic pasını Dzeko'ya verdi, Boşnak forvetin sert şutu az farkla dışarı çıktı.

24' Başakşehir'in hücumunda Dubois sağ kanattan içeriye orta yaptı Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.

26' Başakşehir'de Ousseynou Ba, Dzeko'ya yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

28' Szymanski'nin köşe vuruşunda Edin Dzeko topa kafa vurdu top Volkan Bayarslan'ın kontrolünde kaldı.

29' Oosterwolde'nin ayağının altından kaçan topu Piatek kaparak şutunu çekti Livakovic gol olmasına engel oldu.

33' Başakşehir'de Ömer Ali Şahiner sakatlığı dolayısıyla yerini Emirhan İlkhan'a bıraktı.

Üst Alt