• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Barış bildirisine imza attığı için atılan CHP’li Boğaziçili Yüksel Taşkın’dan AKP sıralarına: “Benim gibi bir köylü çocuğundan bir demokrat çıkarmış b

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel Haber kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Barış bildirisine imza attığı için atılan CHP’li Boğaziçili Yüksel Taşkın’dan AKP sıralarına: “Benim gibi bir köylü çocuğundan bir demokrat çıkarmış b başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 171 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel Haber
Konu Başlığı Barış bildirisine imza attığı için atılan CHP’li Boğaziçili Yüksel Taşkın’dan AKP sıralarına: “Benim gibi bir köylü çocuğundan bir demokrat çıkarmış b
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Aile ve Sosyal Hizmetler İle Milli Eğitim Bakanlıklarının 2024 Yılı Bütçe görüşmelerinde CHP Grubu adına söz alan İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, verdiği rakamlar ve üzerinde durduğu konularla Üniversitelerin içinde bulunduğu durumun portresini çizdi. AKP sıralarına, “Yani Türkiye’nin Anayasasızlaştırılma süreci sizin eserinizdir ve adım adım ilerliyor “diyen Taşkın, “Bir de Boğaziçi Üniversitesi var, mezunu olmaktan çok büyük onur duyduğum, gurur duyduğum bu üniversite benim gibi bir köylü çocuğundan bir demokrat çıkarmış bir üniversitedir. Bu üniversiteden ne istiyorsunuz yahu? Neden bu üniversiteyi yok etmek istiyorsunuz? Neden ölü ele geçirmek istiyorsunuz” dedi.

Üst Alt