• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Bakasetas: Rosier'in yaptığı saygılı bir davranış değildi

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Bakasetas: Rosier'in yaptığı saygılı bir davranış değildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 95 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Bakasetas: Rosier'in yaptığı saygılı bir davranış değildi
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Bakasetas, "Galibiyet için çok mutluyum. İkinci derbiyi oynadık. Galatasaray'a kaybettik, Beşiktaş'a kaybedemezdik. Çok önemli maçtı, çok mutluyuz. İlk 20 dakika daha iyiydi. Ondan sonra biz çok daha iyiydik. Onlara fırsat bile vermedik" dedi. Attığı frikik golünü anlatan Bakasetas, "Frikik anında barajın içerde olduğunu gördüm. Aslında oradan şut atılacak bir boşluk vardı, burada gördüm. O boşluğu kullanırsam, gol olacağını biliyordum. Kaleci topu tutamazdı. Boşluğu hedefledim ve gol oldu" açıklamasını yaptı. "Valentin Rosier'in yaptığı saygılı bir davranış değildi" Valentin Rosier ile yaşadığı olay hakkındaki soruya Bakasetas, "Valentin Rosier'in yaptığı saygılı bir davranış değildi. Sadece sarı kartla geçiştirilmesi hoş olmadı. Futbol zevk alarak oynanması gereken bir oyundur. Savaşabilirsiniz ama karşınızdaki kişilere zarar vermeden yapmanız gerekir" cevabını verdi.

Üst Alt