• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Ayşegül Aldinç: Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Ayşegül Aldinç: Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 60 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Ayşegül Aldinç: Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66e041750a5736f3dfeeaade.jpg

Ayşegül Aldinç, 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. Müzik sektörüyle ilgili konuşan sanatçı, "Sürekli görüştüğüm biri yok ve birbirinin rutininde olmak başka bir şey. Birbirinin insanı olmak da bambaşka bir şey. Tabii ki çalıştığım insanlar; Sezen (Aksu), onlar bambaşka. Bana armağan ettiği şarkı da çok değerlidir. Çok fazla insan var evet, iyi insanlar da karşımıza çıkmaya devam etse keşke" ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK MUTLULUĞUM ANNEMLE OLMAK"

Annesi Süheyla Aldinç'in hayatındaki yerine vurgu yapan Ayşegül Aldinç, "En büyük mutluluğum ve hüznüm aynı zamanda tabii, annemle olmak. Onunla ne kadar olabilsem benim için çok büyük bir kazanç" şeklinde konuştu.
66e03f970a5736f3dfeeaaa9.jpg

Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani?

"İÇİMDE TUTARAK GİTMEK İSTEMİYORUM"

Alıntı Metni

66e03ee10a5736f3dfeeaa9d.jpg

"İLAHİ ADALET ÇALIŞIYOR"

"Sana yapılandan sonra içine su serpecek şeyler görebildin mi? 'Yaptı ama ilahi adaletle o da bunu gördü' dedin mi?" sorusuna 66 yaşındaki şarkıcı, "Kinci değilim ama bazen gördüğüm duyduğum zaman bu noktaya gelebiliyorum. 'İlahi adalet çalışıyor' dedim ve görebildim" yanıtını verdi.
66e03ede0a5736f3dfeeaa9b.jpg

Ayşegül Aldinç'in devlet memuru olduğu yıllar! 'Kıvançla eserimin önünde görülüyorum'

Üst Alt