• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Avustralya'da uçurtma sörfü yapan kişiye balina yavrusu çarptı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Avustralya'da uçurtma sörfü yapan kişiye balina yavrusu çarptı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Avustralya'da uçurtma sörfü yapan kişiye balina yavrusu çarptı
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Avustralya'da uçurtma sörfü yapan kişiye balina yavrusu çarptı

Avustralya'nın Sidney şehrinin kuzeyinde, okyanusta uçurtma sörfü yapan Jason Breen'e kambur balina yavrusu çarptı.

9News'ün haberine göre, Avustralya'da 55 yaşındaki Breen'in yaşadığı kaza sörf tahtasındaki kameraya yansıdı. Uçurtma sörfü yaparken kambur balina yavrusunun çarptığı Breen, ayak bileğini sabitleyen ipin de kopmasıyla sulara gömüldü. Breen, olaya ilişkin "(Balina) aşağı doğru geldi, doğrudan üstüme indi ve ipime takıldı." diye konuştu. Balinanın kendisini suyun birkaç metre altına çektiğini düşünen Breen, "Her şey bitti sandım. Sonra ipin koptuğunu hissettim. Şükürler olsun diye düşündüm ve yüzeye çıktım." dedi. Olayda yara almayan Breen, balina yavrusunun küçük olması sayesinde "hayatının kurtulduğunu" ifade etti.

Üst Alt