• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Atiye'nin acı günü! 'Senin adını taşımaktan gurur duyuyorum'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Atiye'nin acı günü! 'Senin adını taşımaktan gurur duyuyorum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Atiye'nin acı günü! 'Senin adını taşımaktan gurur duyuyorum'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64cdef6186b24566b024a50a.jpg

Atiye Yılmaz, 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası Hatay'dan Antalya'ya gitmiş, bir süre sonra sağlık problemleri baş göstermişti.

Yedi çocuğu ve 15 torunu bulunan Atiye Yılmaz, cumartesi günü memleketi Antakya'da öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardıdnan aile mezarlığına defnedilecek.
64cdef5a86b24566b024a508.jpg

"ELBET BİR GÜN YENİDEN KAVUŞACAĞIZ"

Vefat haberiyle büyük üzüntü yaşayan Atiye, sosyal medyada babaannesi ile fotoğraflarını yayınlayarak, "Canım babanneciğim. Atiye nenem. Seni ne kadar çok sevdiğimi sadece sen değil , tüm Türkiye biliyor. Senin adını taşımaktan büyük gurur duyuyorum. Anılarım, çocukluğum, hayatım, müziğim, yaşamımın sekillenmesine en büyük katkı sağlayanlarin başında geliyorsun. Senin torunun olmaktan her zaman sonsuza kadar mutluluk duyacağım. Elbet bir gün yeniden kavuşacağız. Zaten sen her zaman benim yanımda olacaksın biliyorum. Seni çok seviyorum" mesajını yazdı.
64cdef5486b24566b024a506.jpg

Atiye'nin ikinci çocuğunun adı belli oldu! 'Makam adı Türk müziğinde'

Üst Alt