• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Aslı Bekiroğlu, lösemiyi yenen minik hayranıyla piknik yaptı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Aslı Bekiroğlu, lösemiyi yenen minik hayranıyla piknik yaptı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 37 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Aslı Bekiroğlu, lösemiyi yenen minik hayranıyla piknik yaptı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66c9a70eeb782cdfa6b7d42c.jpg

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu (28), uzun süredir mücadele ettiği lösemiyi yenen minik hayranı Güneş Yıldırım'la birlikte Bebek'te piknik yaptı.

Yıldırım'la bol bol vakit geçiren Bekiroğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

66c9a565eb782cdfa6b7d424.jpg

"ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ"

Oyuncu, "Güneş kızımız 2.5 senelik mücadeleden sonra lösemiyi yendi. Güneş'le 'Sihirli Eller' projesinde tanıştık. Çocuklarımız geleceğimiz. Bir çocuğun yüzündeki gülücüğün sebebi olmak çok güzel. Annesi hastalığı yendiği haberini verince çok mutlu oldum. Hemen bir şeyler yapmak istedik" dedi.

66c9a5a7eb782cdfa6b7d426.jpg

Projelerinden bahseden Bekiroğlu, "'Kutsal Damacana' filmine dahil oldum. Buradan sete geçeceğim. Çok seveni var. Ekip şahane. Sete keyifle gidiyorum" diye konuştu.

'Gazetecilere yakalanma gibi dertlerim yok' demişti! Aslı Bekiroğlu sezonu açtı

"FİYATLAR ÇOK PAHALIYDI"

Tatil beldelerindeki fiyatlar sorulan ünlü isim, "Yazın bir hafta Çeşme'ye gittim. Dediğimiz gibi fiyatlar çok pahalıydı" ifadelerini kullandı.

66c9a614eb782cdfa6b7d429.jpg

Oyuncu, "Ters köşe rol düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Bir tane 'Gülizar: Yol Ayrımı' diye film yaptım, orada drama oynuyorum. Beğenilirse dramada oynamak isterim" yanıtını verdi.

Aslı Bekiroğlu: Hayırdır, ünlü değil miyim artık?

Üst Alt