• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Aslı Bekiroğlu 'Ay Savaşçısı' oldu! 'Çok iyi taşıyor olmam ağır olmadığı anlamına gelmez'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Aslı Bekiroğlu 'Ay Savaşçısı' oldu! 'Çok iyi taşıyor olmam ağır olmadığı anlamına gelmez' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Aslı Bekiroğlu 'Ay Savaşçısı' oldu! 'Çok iyi taşıyor olmam ağır olmadığı anlamına gelmez'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6728dbced2212910a9e9fcab.jpg

Aslı Bekiroğlu, Cadılar Bayramı’nda unutulmaz bir dönüşümle hayranlarını şaşırttı! Oyuncu, çocukluğundan beri hayranı olduğu Usagi Tsukino’ya, namıdiğer Ay Savaşçısı’na büründü.

Ünlü ismin bu dönüşümü, Cadılar Bayramı’nın en dikkat çeken kostümlerinden biri oldu!

6728cf65d2212910a9e9fc8a.jpg

"BİR SÜRÜ SARI PERUK ALDIM"

Bileğinde Ay Savaşçısı'nın ikonik asasının dövmesi de olan Bekiroğlu, “Çocukluğumdan beri en sevdiğim anime karakteri Ay Savaşçısı’ydı. Genç yaşlarımda hep onun gibi hem güzel hem de güçlü olmayı hayal ederdim. Tıpkı onun gibi destansı bir aşk yaşamayı da… Bu hayal uğruna bir sürü sarı peruk aldım!” dedi.

6728cf70d2212910a9e9fc8d.jpg

BEĞENİ YAĞDI

Sosyal medya hesabında 1 milyon takipçisi olan Aslı Bekiroğlu'nun, 'Çok iyi taşıyor olmam ağır olmadığı anlamına gelmez' notuyla yayınladığı gönderileri kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. Ünlü güzele sevenlerinden: 'Sen artık çok oldun', 'Bu ne güzellik', 'En güzel Cadılar Bayramı kostümü' gibi övgü dolu yorumlar geldi.

6728cfd3d2212910a9e9fc90.jpg

Aslı Bekiroğlu hayalini itiraf etti! 'Çok seviyorum'
Aslı Bekiroğlu, lösemiyi yenen minik hayranıyla piknik yaptı

Üst Alt