• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Aşk orucu tuttum' demişti! Saba Tümer gizemli arkadaşıyla yakalandı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Aşk orucu tuttum' demişti! Saba Tümer gizemli arkadaşıyla yakalandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Aşk orucu tuttum' demişti! Saba Tümer gizemli arkadaşıyla yakalandı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

67273dd4d2212910a9e9f927.jpg

YouTube üzerinden yaptığı programla adından söz ettiren ünlü sunucu Saba Tümer, geçtiğimiz aylarda aşk hayatıyla ilgili şaşırtan açıklamalar yapmıştı.

Ünlü isim, 'Ben bir yıl aşk orucu tuttum, ilişki yaşamadım kimseyle, el ele bile tutuşmadım. Bu şekilde yaparsan, ondan sonra da gerçek aşkın sana geleceğine dair bir inanış var. Denedim bakalım yeni bitti. Şimdi gerçek aşkı bekliyorum' demişti.

milliyet.jpg

SOBELENDİ

Saba Tümer, önceki gece Bebek’teki bir otelden gizemli bir beyefendi ile çıkarken objektiflere takıldı. Flaşların patlamasıyla kendini saklamaya çalışan beyefendi, aracın içinde adeta görünmez olmaya çalıştı.

Geceye Etiler’deki “Kütüphane” isimli mekanda devam eden ikili, çıkışta tekrar beraber görüntülendi.

67273d5dd2212910a9e9f91d.jpg

PANİK OLDU

Muhabirlerin, “Beyefendi yeni sevgiliniz mi, aradığınız aşkı buldunuz mu?” sorusuna Tümer, kahkaha atarak “Teşekkür ederim” demekle yetindi. Beyefendinin panik hali dikkat çekerken, Tümer’in rahat tavırları da gözden kaçmadı.

67273da1d2212910a9e9f923.jpg

Saba Tümer'den 'aşk orucu' itirafı! 'El ele bile tutuşmadım''
Saba Tümer telefonu elinden düşürmedi! Verdiği kilolar dikkat çekti

Üst Alt