• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Asi kız' Senem Kuyucuoğlu! Plajda spor yaptı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Asi kız' Senem Kuyucuoğlu! Plajda spor yaptı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 88 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Asi kız' Senem Kuyucuoğlu! Plajda spor yaptı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64d3891b86b2450368a3a12e.jpg

2009 Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu, geçtiğimiz sene Nişantaşı City's'de objektiflere takılmıştı. Kuyucuoğlu, yeni yapacağı program için otostop çekerek, Türkiye'yi baştan başa gezmeyi planladığını açıklamıştı.

Son dönemde çok seyahat ettiğini belirten ünlü isim, şöyle konuşmuştu:

Alıntı Metni

64d3893f86b2450368a3a131.jpg

"BAKTIM OLMUYOR, KİLİTLİ KALSIN"

Kuyucuoğlu, kalbini aşka kapattığı için boynuna taktığı asma kilidi de gösterip, "Kalbimi kapattım artık, Baktım olmuyor, kilitli kalsın diye böyle yaptım" ifadelerini kullanmıştı.

64d389d086b2450368a3a13a.jpg

ÇEŞME'DE ORTAYA ÇIKTI

32 yaşındaki model, son olarak geçtiğimiz gün Çeşme'de ortaya çıktı.

Yeğenleri olduğu tahmin edilen iki küçük kızla birlikte Çiftlikköy’de denize giren Kuyucuoğlu, ardından da onlarla beraber plajı baştan sona yürüyüp spor yaptı.

64d389e186b2450368a3a13c.jpg

Fiziği ve yıllar geçmesine rağmen kilo almadığı görülen güzel manken, tarzı ve saç stiliyle asi kız görünümü sergiledi.

Senem Kuyucuoğlu çatıya çıkıp güneşlendi

Üst Alt