• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Arsenal'in yıldızı Bukayo Saka, depremden etkilenen 26 ailenin barınma masraflarını karşıladı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde CheZz tarafından oluşturulan Arsenal'in yıldızı Bukayo Saka, depremden etkilenen 26 ailenin barınma masraflarını karşıladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 104 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Arsenal'in yıldızı Bukayo Saka, depremden etkilenen 26 ailenin barınma masraflarını karşıladı
Konbuyu başlatan CheZz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

CheZz

Üye

İtibar:

Arsenal'in yıldızı Bukayo Saka, depremden etkilenen 26 ailenin barınma masraflarını karşıladı

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'da forma giyen Bukayo Saka, Türkiye'de şubat aşında meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören ailelere destek verdi. Saka, depremden etkilenen 26 ailenin barınma masraflarını karşıladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'da forma giyen Bukayo Saka, şubat aşında meydana gelen ve "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören ailelere destek verdi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, yardım kuruluşu "Big Shoe" ile çalışan 21 yaşındaki futbolcu, afetten etkilenen 26 ailenin barınma masraflarını karşıladı.

"FELAKET, SAHİP OLDUKLARI HER ŞEYİ ELLERİNDEN ALDI"

Haberde Saka'nın, "Sosyal medyada ve televizyonda yıkıcı haberleri gördüm ve bu trajediden etkilenen insanlara yardım etmek istedim. Başının üzerinde çatısı olan herkes kendini şanslı sayabilir. Felaket, bu insanların sahip oldukları her şeyi ellerinden aldı. Yardım edebilmek benim için çok şey ifade ediyor." ifadeleri yer aldı. Saka, geçen yıl da Nijerya'daki 120 çocuğun ameliyat masraflarını üstlenmişti.

Üst Alt