• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

‘Arka Sokaklar’dan ‘İnci Taneleri’ne selam

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan ‘Arka Sokaklar’dan ‘İnci Taneleri’ne selam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı ‘Arka Sokaklar’dan ‘İnci Taneleri’ne selam
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66eb20fd6034a1d542c9ff91.jpg

‘Arka Sokaklar’da, operasyon gereği pavyona giden ekip, Kanal D’nin bir diğer iddialı dizisi ‘İnci Taneleri’ne selam gönderdi. ‘Arka Sokaklar’ın yeni tanıtım filminde Hüsnü (Özgür Ozan), “Adın ne senin güzellik?” dediği kadından, “Adım Dilber aslanım” cevabını alınca, “Evin, barkın var mı senin?” sorusunu yöneltiyor. Bu sırada Emniyet Müdürü Candan da (Ebru Cündübeyoğlu), “Operasyona konsantre olalım arkadaşlar” anonsunu yapıyor.

Aksiyon sahnelerinin yanı sıra eğlenceli görüntülerinde yer aldığı tanıtım filmi, yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada büyük beğeni topladı. Pavyon görüntülerinin ekrana geldiği fragman, dizi fanlarından farklı yorumlar aldı. Bir kesim Mesut’un (Şevket Çoruh) pavyona gitmesi sonucunda Selin’in (Oya Okar) kıskançlık yapacağını söylerken diğer bir kesim ise, “Çoban spor iş başında” yorumunda bulundu.

Üst Alt