• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Arka Sokaklar' kutlaması! 'Reyting rekorları kırmaya devam ediyoruz'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Arka Sokaklar' kutlaması! 'Reyting rekorları kırmaya devam ediyoruz' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 289 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Arka Sokaklar' kutlaması! 'Reyting rekorları kırmaya devam ediyoruz'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64f5868b86b2452020cb31c7.jpg

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, 1 Eylül Cuma akşamı 18’inci sezona 'merhaba' dedi. Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı yapım yine seyircinin gözdesi oldu.

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı, sezona bambaşka bir hikaye ile giriş yapan dizi yine seyircilerin gözdesi olmayı başardı.

'Arka Sokaklar' ekranlara bomba gibi döndü! Rıza Baba öldü mü?

"SEVGİLİM VE ARKADAŞIMLA KUTLADIK"

Cihangir'de görüntülenen dizinin yönetmeni Orhan Oğuz, “Her sezon olduğu gibi yine reyting rekorlarını kırmaya devam ediyoruz. Tabii bu durum beni çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Ben de bu keyifli günümü sevgilim ve arkadaşım ile kutlamak istedim. Sağ olsunlar onlar da beni yalnız bırakmadı" dedi.
64f5868486b2452020cb31c5.jpg

Fenomen dizi zirveyle döndü!

Üst Alt