• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Arat: Serdal Adalı'nın listesindeki isimlerden faydalanmak istiyoruz

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Arat: Serdal Adalı'nın listesindeki isimlerden faydalanmak istiyoruz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 58 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Arat: Serdal Adalı'nın listesindeki isimlerden faydalanmak istiyoruz
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Tüpraş Stadı'nda yapılan mazbata töreni ile Beşiktaş'taki başkanlık görevine resmen başlayan Hasan Arat, şu cümleleri kullandı: "Biraz önce Serdal Adalı ile telefon konuşması yaptım ve kendisinin yönetim kurulu listesinde olan arkadaşlardan faydalanmak istediğimizi söyledim. 'Memnuniyetle' dedi. Bugünden itibaren Adalı yönetimindeki arkadaşlarla görüşeceğiz. Kimden nasıl faydalanabiliriz, ne projeler var. Bir bütünüz. Beşiktaş kucaklaşacak. Artık kucaklaşma dönemi geldi. Süremizin kısa olduğunu biliyoruz ama hiç fark etmez, Beşiktaş'a bir gün bile hizmet etmek onurdur."

Üst Alt