Oyuncu Nilperi Şahinkaya ve heykeltraş sevgilisi Emre Yusufi ile geçtiğimiz haftalarda 5 yıllık ilişkisini bitirmişti.
Ayrılıkla ilgili Yusufi, 'Bu ara onun işleri çok yoğun, benim de işlerim yoğun. O yüzden biraz kendi işlerimize konsantre olduk. Ara verdik diyelim' demişti.
"İYİ AYRILMAYA KARAR VERDİK"
Şahinkaya ise "Biz iyi ayrılmaya karar verdik. Yavaş yavaş, kademeli kademeli ayrılmaya ve kopmaya... Yani küsmeden, kızmadan, sarılarak ayrılmak... Bu şekilde olmuyor deyip, iki tarafın da kabullendiği bir ayrılık türü..." demişti.
"İÇİMDEN BİR CANAVAR ÇIKACAK GİBİ"
Şahinkaya ile Yusufi'nin ayrılığının ardından gündeme Fırat Çelik gelmişti. Nilperi Şahinkaya ile Çelik'in aşk yaşadığı iddiaları magazin camiasında konu olmuştu.
Oyuncu Fırat Çelik, önceki akşam Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Dizi devam ediyor. Bugün off günüm. Takıntılı bir karakteri oynuyorum. İçimden bir canavar çıkacak gibi hissediyorum. Böyle bir karakteri oynamakta benim için heyecan verici. Ama önümüzdeki bölümler için ne olacağını söylemeyeyim" dedi.
"ÇOK BÜYÜK BİR YALAN"
Gazetecilerin, oyuncu Nilperi Şahinkaya ile haklarında çıkan aşk dedikodularını sorması üzerine, "Arkadaşlar kim böyle bir haber yaptı. Böyle bir şey yok. Çok büyük bir yalan" dedi.
Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi ayrıldı mı? 'Bu açıklamayı ben yapmayayım şimdi'
Nilperi Şahinkaya ile ilişkisi bitmişti! Emre Yusufi 'ayrılık' sorularını yanıtsız bırakmadı