• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Aradığı aşkı Hakan Kurtaş'ta buldu! Birce Akalay'dan itiraf

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Aradığı aşkı Hakan Kurtaş'ta buldu! Birce Akalay'dan itiraf başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Aradığı aşkı Hakan Kurtaş'ta buldu! Birce Akalay'dan itiraf
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

674595d9784fa370e2d22a47.jpg

Murat Ünalmış (2011–2012) ve Sarp Levendoğlu'yla (2014–2017) evlenip boşanan Birce Akalay, kendisi gibi oyuncu olan Hakan Kurtaş ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başlamıştı.

Aradığı aşkı bulan Akalay, geçtiğimiz akşam görüntülendiği bir davette özel hayatına dair samimi açıklamalar yaptı.

milliyet.jpg

İLİŞKİSİ HAKKINDA KONUŞTU

'Kuş Uçuşu', 'Mezarlık' gibi projelerle son zamanlarda gündem olan başarılı oyuncu Birce Akalay, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Ünlü güzel, Hakan Kurtaş ile olan birlikteliği hakkındaki sorulara kısaca yanıt verdi.

6745952f784fa370e2d22a43.jpg

"ÇOK İYİ GELDİ BANA AŞK"

Akalay, "Çok iyi geldi bana aşk. Ben kendimi çok iyi hissediyorum. Benim için çok değerli ve özel bir his. Herkesin karşısına kalplerine iyi gelecek insanlar çıksın" dedi.

milliyet.jpg

Ödül gecesine katılan Birce Akalay'a sevgilisi Hakan Kurtaş'tan övgüler!

Üst Alt