• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

AÖL 1.Dönem sınav sonuç tarihi: AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan AÖL 1.Dönem sınav sonuç tarihi: AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 44 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı AÖL 1.Dönem sınav sonuç tarihi: AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

AÖL 1.Dönem sınav sonuç tarihi: AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 1.Dönem sınavları ardından gözler sonuç takvimine çevrildi. Sınava katılım sağlayan öğrenciler, MEB takviminde yayımlanan tarihte AÖL sınav sonucunu görüntüleyebilecek. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak?

TMnqzIOnk0eQ-cZpFzhMew.jpg

Açık Öğretim Lisesi sınavına katılan öğrencilerin gözü kulağı sonuç duyurusunda. Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2024-2025 eğitim öğretim yılı 1. dönem sınavları, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 21-22 Aralık 2024 tarihlerinde tamamlanmıştı.
RPE0DllAp0GzujfRpn-JQg.jpg

AÖL 1. dönem sınav sonuç tarihi, Millî Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) sınav takvimiyle duyuruldu.
woPg_bl3002Ygsn8XlOjxA.jpg

Takvime göre, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı 1. dönem sınav sonuçları, 22 Ocak 2025 tarihinde açıklanacak.
MJmObMWApEO93h7bjX60eg.jpg

Öğrenciler, sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile aşağıdaki bağlantılar üzerinden öğrenebilirler: Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için: https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx

Üst Alt