• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

AÖF final sınav sonuçları açıklandı! 2025 Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı sonuçları sorgulama ekranı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan AÖF final sınav sonuçları açıklandı! 2025 Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı sonuçları sorgulama ekranı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı AÖF final sınav sonuçları açıklandı! 2025 Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı sonuçları sorgulama ekranı
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

AÖF final sınav sonuçları açıklandı! 2025 Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı sonuçları sorgulama ekranı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavı sonuçları için bekleyiş sona erdi. Yapılan duyuruya göre, AÖF sınav sonuçları 26 Ocak 2025 tarihinde ilan edildi. Sınava katılım sağlayan vatandaşlar, AÖF sınav sonuç sorgulama ekranını ziyaret ediyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavları, 18-19 Ocak tarihlerinde düzenlenmişti. Toplam üç oturumda düzenlenen dönem sonu sınavlarının tamamlanmasının ardından gözler sonuç duyurusuna çevrildi. AÖF sınav sonuçları ilan edildi.

AÖF SINAV SONUÇ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

AtJMlTyyVUeqbIdobGrzwA.jpg
AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi (Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakülteleri) Resmi X hesabı üzerinden yapılan açıklamada ''2024-2025 Güz Dönemi Dönem Sonu Sınav sonuçlarınıza http://aof.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.'' ifadelerine yer verildi.
UpsFbclH9k-Xq36vOQ1DDw.jpg

AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

AÖF derslerinden başarılı sayılmanız için ders başarı puanınızın 35 veya üzeri olması gerekir. Vize ve final ortalaması 35'in altında olan adaylar FF harf notu ile başarısız olur. Yapılan sınavlar sonucunda ara sınav notunun %30'u, dönem sonu sınav notunun %70'i alınarak "Başarı Notu" hesaplanır.

Üst Alt