• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Amir Hadziahmetovic: Galibiyet için savaşacağız

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Amir Hadziahmetovic: Galibiyet için savaşacağız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 94 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Amir Hadziahmetovic: Galibiyet için savaşacağız
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Hadziahmetovic şu sözleri söyledi: “Öncelikle hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Yarın eşleşmenin ikinci maçını oynayacağız. İlk maçta güzel bir galibiyet aldık. İlk maçta istediğimiz oyunu pek yansıtamadık ama bu hafta çalışmalarımızda, idmanlarımızda yapamadığımız şeylerin üzerine daha çok yoğunlaştık ve hazırlandık, yarın galibiyet için savaşacağız. İyi bir takımız orta sahada da birbirimizi tanıyoruz, tanıdıkça daha iyiye gidiyoruz. Maç maç oynadıkça, birlikte oynadıkça, daha da iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Orta saha takımın kalbidir. Ben bu sene iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Konyaspor’da her mevkide oynadım; sol kenarda da oynadım, 6, 8, 10 numara oynadığım da oldu. Ama son iki sezonu 6 numara olarak geçirdim orada. Buraya 6 numara olarak geldim ve bu mevkide oynuyorum. Bükreş’te öncelikle zemin beklediğimiz gibi değildi. Pas trafiğini istediğimiz gibi yapamadık. Tabii ki bu bir bahane değil, daha iyisini yapmamız gerekiyor. Ama kendi sahamızda daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. İlk 11’deki değişiklik konusuna gelirsek… Beşiktaş’ın her oyuncusu iyidir, değişen kim olursa olsun oynayanlar iyi şekilde oynayacaktır.” Kaynak: Bjk.com. tr

Üst Alt