• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Altay: Burada bir ev sahibi olabilirim!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Altay: Burada bir ev sahibi olabilirim! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 57 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Altay: Burada bir ev sahibi olabilirim!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66b07f8d6244f026b986d75f.jpg

Altay, geçtiğimiz akşam Kıbrıs Girne'deki bulunan bir otelde sevenleriyle buluştu. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı konserde Altay, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Uzun yıllardır Kıbrıs sahnelerindeki yerini bir an olsun bırakmayan Altay'a basın mensuplarının "Uzun yıllardır Kıbrıs'a gelip, gidiyorsunuz. Buradan ev almayı düşünüyor musunuz?" sorusuna da cevap verdi.

milliyet.jpg

"NEDEN OLMASIN?"

Alıntı Metni

milliyet.jpg

Şarkıcı Altay kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Altay'ın soyadı ne?

"HARİKA BİR ALBÜM GELİYOR"

Bir süredir üzerinde çalıştığı "Sahibinin Sesinden Şarkılar" adlı projesi hakkında da konuşan Altay, "Harika bir albüm geliyor. 99 yılında yazdığımız 'Var ya' şarkısı gibi birçok eserimiz var. Yeni şarkılarımız da olacak. Sürprizlere açık olun." dedi.

66b07f676244f026b986d75b.jpg

"HEMEN HAZIRLANIYORUM"

Şık kombini ile dikkatleri üzerine çeken Altay'a basın mensuplarının "Sahneye nasıl hazırlanıyorsunuz? Giyinmeniz, kıyafet seçiminiz uzun sürüyor mu?" sorusuna gülerek cevap verdi. Şarkıcı, "Evet, bir hayli uzun sürüyor. Özellikle saçlarım çok uzun olduğu için biraz zaman alıyor." diyerek güldüren Altay, "Benim hazırlık sürecim maksimum 5 dakika, hemen hazırlanıyorum." şeklinde cevap verdi.

66b07f726244f026b986d75d.jpg

Neden çocuk sahibi olmak istemedi? Şarkıcı Altay'dan duygulandıran itiraf

Üst Alt