• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Alimpijevic: Tek dileğim taraftarımızı sahamızda daha kalabalık görmek

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Alimpijevic: Tek dileğim taraftarımızı sahamızda daha kalabalık görmek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 97 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Alimpijevic: Tek dileğim taraftarımızı sahamızda daha kalabalık görmek
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Alimpijevic'in maç sonunda yaptığı açıklamalar şu şekilde: “İlk olarak taraftarımızı, Kulübümüzü ve takımımı tebrik ediyorum. EuroCup gibi zor bir turnuvada 3'te 3 yapmak ve kayıpsız gitmek gerçekten önemli bir başarı. Cedevita Olimpija gerçekten iyi bir takım, kadrolarında birçok önemli isim barındırıyorlar. Takım olarak müthiş bir enerji ortaya koyuyoruz. Bugün 17 hücum ribaundu almışız bu da bizim ne kadar efor ortaya koyduğumuzu gösteriyor. Taraftarlarımızdan bir şey rica etmek istiyorum. Öncelikle bugünkü atmosfer için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tek dileğim onları sahamızda daha kalabalık görmek. Çünkü daha kalabalık bir atmosferde oynadığımız zaman bu takım daha da iyi işler yapacak buna inanıyorum. Hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada onları salonda daha kalabalık görmek istiyorum."

Üst Alt