• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Ali Koç, Gazprom'un sponsorluğunu Beşiktaş'ın elinden kaptı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Ali Koç, Gazprom'un sponsorluğunu Beşiktaş'ın elinden kaptı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 80 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Ali Koç, Gazprom'un sponsorluğunu Beşiktaş'ın elinden kaptı
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Gazprom ile Beşiktaş arasındaki sponsorluk görüşmelerinde aşılamayacak sıkıntılar yok. Ancak bir kaç ay öncesine göre sponsorluk anlaşmasının gerçekleşme ihtimali çok daha düşük. Beşiktaş camiasından bazı isimler Fenerbahçe ile Zenit arasındaki yakınlaşmaya dikkat çekiyor. Başkan Ali Koç'un, "ECA'da, Rusya'ya bir tek ben savundum. Zenit'le ilişkilere çok önem veriyorum" deyip takımı yaz kampı için St.Petersbourg'a götürecek olmasına dikkat çekiyorlar. Beşiktaş'ın Gazprom anlaşmasını Ali Koç'un bozduğunu savunuyorlar. Fenerbahçe başkanının Gazprom sponsorluğunu kendi takımına almaya çalıştığını iddia ediyorlar. Zenit'in sahibi ve başkanı aynı zamanda Gazprom'un da başkanı. Rus ekibi depremzedeler için İstanbul'a geldiğinde Ali Koç, Zenit başkanını özel olarak ağırlamış kendisine hediye vermişti. Kaynak: Fotospor

Üst Alt