• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Aleyna Kalaycıoğlu Berkay'a kızgınlığını dile getirdi!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Aleyna Kalaycıoğlu Berkay'a kızgınlığını dile getirdi! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 70 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Aleyna Kalaycıoğlu Berkay'a kızgınlığını dile getirdi!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64f6fa1a86b24a6b28137664.jpg

2021 yılında 'Bedelini Ödedim' ile müzik kariyerine adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, Almanya seyahati dönüşü İstanbul Havaalanı'nda görüntülenmiş, "Berlin'de klip çektik. Başıma da bir olay geldi. Sanırım dolandırıldım" açıklamasıyla adından söz ettirmişti.

"NE VARSA TÜRKLER'DE VAR"

Alıntı Metni

64f710dc86b24a6b2813772f.jpg

SAMİMİ GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Aleyna Kalaycıoğlu, söz konusu klipte manken Kevin Njie ile samimi görüntüler vermişti. Genç şarkıcının senaryo gereği Kevin Njie ile yakınlaştıkları sahneler sebebiyle Alman basını tarafından gerçekten aşk yaşamışlar gibi haberler yapılmıştı.
64f7111f86b24a6b28137731.jpg

Kevin’in hayranları, eşini de etiketledikleri paylaşımlarda, mankenin ciddi bir ilişkisi olduğunu yazmıştı. Sosyal medya üzerinden çok sayıda mesaj yazan Almanlar, Kalaycıoğlu'nu eleştirmişti.

'Bazı şeyler yaşadım ama hiç aldatılmadım sayılır!'

"YENİ YENİ KENDİME GELİYORUM"

Aleyna Kalaycıoğlu önceki gün Bebek'te görüntülendi. Aracına gittiği sırada muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı "Birkaç gündür hastanedeydim. Kalın bağırsak enfeksiyonu yaşadım. Yeni yeni kendime geliyorum diyebilirim" dedi.

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan aşk haberlerine gülücüklü yanıt

"HARİKA BİR İŞ GELİYOR"

Bir iki hafta sonra yeni şarkı çıkaracağını ve ünlü bir isimle birlikte düet yapacağını söyleyen şarkıcı "Detay vermeyeyim ama harika bir iş geliyor. Son okumalarını yapacağım" dedi.
64f7107086b24a6b2813772a.jpg

"BERKAY'DA BAYA SIKINTILI ŞEYLER YAŞADIM"

Yeni şarkısını kendi yapım şirketinden çıkaracağını söyleyen Kalaycıoğlu "Çok ağzım yandı, artık kendi işimi kendim yapacağım, Berkay’da da bayağı sıkıntılı şeyler yaşadım, şarkımın gelirlerini vermedi, kötü durumlar yaşadım, kendisiyle defalarca görüştüm, hakkettiğim gelirleri bana vermesi onu yoksul yapmayacaktı, ben de biraz daha emin adımlarla yürümek istiyorum artık" diyerek Berkay'a olan kızgınlığını dile getirdi.
64f710b386b24a6b2813772d.jpg

Üst Alt