• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

''Aksiliklere rağmen ligde lideriz''

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Fenerbahçe kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan ''Aksiliklere rağmen ligde lideriz'' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 109 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Fenerbahçe
Konu Başlığı ''Aksiliklere rağmen ligde lideriz''
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fatih Karagümrük karşısında aldıkları kritik galibiyeti değerlendirdi. İsmail Kartal, aksiliklere rağmen lider olmalarının altını çizerken, rotasyon konusunda da konuştu. İşte İsmail Kartal'ın maç sonu açıklamaları; ''Hala en çok gol atan takım Fenerbahçe. Ligin de lideriyiz. Bu kadar eksiğe ve aksiliklere rağmen Avrupa Konferans Ligi'nde de lideriz.'' ''Rotasyon yapmak için imkan var mı? Bu yüzden objektif olalım diyorum. Ben bugüne kadar hiç sakatlığa sığınmadım ama elimizdeki realite bu. Bu çocuklarla çıktık, aslan gibi oynayıp üç puanı aldık.'' ''Sezon başından bu yana hakemlerle alakalı konuşmadım, bugün de konuşmayacağım. Samet'in pozisyonunu konuşmayacağım. Ona bakarsanız bizim de penaltı pozisyonumuz var. Bugüne kadar birçok pozisyonumuz var. Hiçbirinde konuşmadım, bugün de konuşmak istemiyorum.''

Üst Alt