• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Afra Saraçoğlu'ndan 'İfakat' paylaşımı geldi! 'Bana ne Seyran'dan' demişti

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Afra Saraçoğlu'ndan 'İfakat' paylaşımı geldi! 'Bana ne Seyran'dan' demişti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Afra Saraçoğlu'ndan 'İfakat' paylaşımı geldi! 'Bana ne Seyran'dan' demişti
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6728e23fc72706dec4b398ac.jpg

Son dönemin en popüler isimlerinden biri Afra Saraçoğlu. Güzel oyuncu Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandırıyor. Afra Saraçoğlu sevilen dizide Gülçin Santırcıoğlu ile oynuyor.

Gülçin Santırcıoğlu geçtiğimiz günlerde bir konserde yaptığı açıklamada, ''Seyran'a ne olacak'' sorusuna, "Bana ne Seyran'dan. İfakat ne olacak benim derdim o. Ben sadece İfakat'ın ne olduğuyla ilgileniyorum." yanıtını vermişti.

6728e168c72706dec4b398aa.jpg

İfakat'ın bu sözleri sosyal medyada konuşulmuştu. 26 yaşındaki Afra Saraçoğlu'ndan yeni paylaşım geldi. Afra Saraçoğlu, İfakat ile setten birlikte olduğu videoyu paylaştı.

Tuba Büyüküstün'ün kızları boyuna yetişti! Görenler gözlerine inanamadı

Üst Alt